Over ons

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn

B.V.T. schilder & afwerkingsbedrijf zet zich vanaf 2006 in onder het motto "kwaliteit hoeft niet duur te zijn". Met meer dan 25 jaar ervaring in het schildersvak en afbouw met veel tevreden klanten, is B.V.T. DE oplossing voor al het onderhoud aan uw huis of bedrijfspand. Van klein timmerwerk tot het strak zetten van de wanden, of een schilderklus. Met B.V.T. haalt u de juiste persoon in huis. Naast de eigen kennis en mogelijkheden werkt B.V.T. ook samen met diverse partners om voor u een hoogwaardige kwaliteit te kunnen garanderen.

Hier bij kunt u denken aan een aannemersbedrijf, stukadoorsbedrijf, glaszettersbedrijf etc. Om ervoor te zorgen dat u 1 aanspreekpunt heeft, verzorgen wij het totale pakket. Door deze samenwerking zal de kwaliteit gewaarborgd blijven tegen een erg lage prijs.Wat we doen

30 jaar ervaring

Met onze flinke dosis ervaring kunnen we u optimaal begeleiden naar het beste eindresultaat. Of u nu zelf een idee heeft of wij u totaal kunnen ontzorgen: kwaliteit hoeft niet duur te zijn!

Neem contact met ons op!

Betaalbaar

BVT Schilderwerken heeft voor u altijd een passende offerte die aansluit bij uw financiële wensen. Samen met u kijken we naar de wensen en eventuele mogelijkheden. Ons einddoel is dus ook een tevreden klant!

Bekijk onze prijzen

Offerte aanvraag

Bent u benieuwd geworden naar BVT Schilderwerken? Wij komen graag met u in contact om u alle informatie te geven die u nodig heeft. Ook kunnen wij een passende en vrijblijvende offerte aanbieden en deze toelichten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan